Mer snö

Idag red jag ett dressyrpass på Libra. Vi tränade på övergångar skritt- trav, trav-halt, skritt-galopp. Hon var riktigt duktig :)


Mina hästar

Tänkte berätta lite om mina hästar :)

Först är det Libra som är ett sto född 1996. Hon är importerad ifrån Holland och har okänd härstammning. Hon är utbildad MSV dressyr och 120 hoppning. Mål under 2011 är att starta regional LA dressyr och lokal hoppning.

Libra, en av mina älsklingar <3
Libra :)

Sen har jag Eskimo Nell som är ett fulblodssto född 2003. Hon är importerad ifrån England och är e. Polar Prince- Statoblest. Hon har gått löp fram till 2006 sen har hon stått som avelssto. Jag ska under 2011 betäcka henne med en hopphingst antagligen Bravour :)


Eskimo Nell :)


SnöLibra fick pulsa i snön idag. Hon har haft lite småvila i 2 veckor nu så jobbade bara med att få henne lösgjord och tempoväxlingar. Hon hade iaf roligt :)


Helgen

Helgen har varit fullspäckad med aktiviteter med min älskade Josse :) I lördags var vi först på hennes jobb sen åkte vi och kollade på en häst :) Igår var vi på Globen hela dagen och det var riktigt kul men man blev lite fattig av att gå i annexet. Bästa köpet var en förbygel från John Whitaker :)


Globen

Idag fick jag gå upp tidigt för att göra iordning till alla djuren innan jag å Josse skulle till globen :) var dock bara där på förmiddagen men vi ska dit igen på söndag å då blir det hela dagen så då ska jag shoppa massa till hästarna så jag ska sätta mig å göra en lista nu :) imorrn blir det att gå upp lika tidigt för att åka me Josse till hennes jobb å sen titta på en häst :)

Välkommen till min blogg :)


Hej! Sandra Danielsson här, är 20 år.
Den här bloggen kommer handla om mig, mina hästar och mitt liv på gården :)

RSS 2.0