Festhelg :D

Är hemma hos min älskade fru och svägerska och ska ha en mysig festhelg :D

Underbara hästar

Idag har jag först ridit Libra som fick ett litet dressyrtrimpass i snön. Hon har haft vintervila så nu är hon under igångsättning. Idag tryckte jag ihop henne lite mer och hon blev riktigt fin :) Vi tränade skänkelvikningar och den förvända.
Sen sadlade och tränsade jag Eski. Jag ska försöka börja rida henne nästa vecka och hon var jättesnäll och tyckte att det var jättekul :)
Svarten fick lättare skritt och trav jobb för han har jättedålig kondis men idag släppte han till lite mer så han rörde sig mer genom ryggen så det var jätteroligt :)

Sjöhagen

Funderar om jag ska orka åka in till Alunda och hämta mina täcken från Sjöhagen som jag har låtit brodera på Globen hästarna vill nog ha dom :)

Julmarknad

Idag ska jag släpa med mig syrrans hund Oliver till Ökna för att gå på deras årliga julmarknad men först ska jag stanna till hos min älskade fru <3

tidig morgon

Usch vad det är segt att få upp kvart i fyra för att åka fram och tillbaka till Arlanda, ska snart gå ut till djuren :) dom kan få mat lite tidigare när jag ändå är vaken :P

Förkyld

Är förkyld som jag vet inte vad så hästarna har tyvärr fått vila nu :( men imorrn ska jag förhoppningsvis rida både Libra och Svarten :)

Backdoorman

Idag har jag hämtat hem en ny häst :) Det är en travarvalack på 11 år efter Easy Lover- Messerschmitt. När jag å pappa kom ut till lagårn imorse hade vi desutom fått våran först kalv :) Anton av Rycklinge

December

När det är december så måste man baka pepparkakor så det har jag gjort idag :) Imorgon ska jag hämta hem en ny häst :)

20 minus!!!

Härligt att gå utanför dörren och det är 20 minus ute man vaknar ganska fort iaf :) Libra var riktigt rolig igår.. jag har börjat ge mina hästar vitlökspulver, Eski gluffsar glatt i sig allt man lägger i hennes krubba men i Libras krubba låg allt kvar så jag tömmde den och la i mat igen å hon bara lukta på den och gick därifrån så jag rörde runt det med betforen och då gick det jättebra att äta :) knäppa häst :) På fredag får jag hem en ny häst :)

RSS 2.0